The Zodiac | Mapsy

THE ZODIAC

THE ZODIAC персонализирана постер слика од Вашиот хороскопски знак.

Вашиот Сончев знак е определен според вашиот датум на раѓање и го претставува јадрото на вашата личност, чувството за себе, основните преференции и начини на кои се движите низ светот. Оваа астролошка поставеност фрла светлина врз вашите вродени дарби, како и на вашите слепи точки. Радости, желби, недостатоци и стравови се она што го прави Сончевиот знак посебен и уникатен. 

НАРАЧАЈ ПРЕКУ

MAPSY LOGO 7.png