THE PLACE | MAPSY

THE PLACE

THE PLACE е персонализирана постер слика од градови.

Вашето омилено место кое буди спомени, градот каде што сте се запознале, градот каде што сте се заљубиле, градот што ве освоил..

ДИЗАЈН #1 

ДИЗАЈН #2 

ДИЗАЈН #3

НАРАЧАЈ ПРЕКУ

MAPSY LOGO 7.png